SENESTE NYT FRA ØRBÆKSKILDE

Sommerfesten 2023

Ny ledelse

Fra d. 1. september 2022 er der følgende ændringer på Ørbækskilde:

Jeanette Rasmussen

Daglig leder
Jeanette er uddannet sygeplejerske med speciale indenfor psykiatrien og har i mange år været tilknyttet Ørbækskilde. De seneste år har hun været souschef på Ørbækskilde og kender dermed både beboere, personale og samarbejdspartnere rigtig godt.
Jeanettes ansvarsområder er pædagogiske tilgange og metoder, udvikling og personaleledelse.

Administrativ leder
Til at hjælpe med det administrative, er Maria Kokholm ansat som administrativ leder. Maria har været tilknyttet Ørbækskilde i 2 år, som administrativ medarbejder.
Marias ansvarsområder er løn og regnskab, samtidig med at hun fortsat varetager de fleste administrative opgaver omkring vores beboere og personale.

Maria Kokholm

Fremtiden på Ørbækskilde

Med den nye ledelse og medarbejdere der brænder for Ørbækskilde, er der nu mulighed for at tænke i nye baner og gøre Ørbækskilde et endnu bedre bo- og behandlingssted.

Først og fremmest er arbejdet med at forbedre de fysiske rammer allerede i gang sat. Derudover arbejder vi på at øge tilbuddet af udviklingsaktiviteter for beboerne, i tæt samarbejde med lokalsamfundet. Vi kunne b.la. godt tænke os at etablere et kunstværksted – med deltagelse fra lokale kunsterne, et kreaværksted og et godt sted at skrue på en knallert. Desuden vil vi udnytte vores udearealer bedre, så vi kan hygge os ved bålpladsen og bruge gode råvarer, vi selv har dyrket.

Ledelsen, den øvrige personalegruppe og beboerne ser positivt på forandringen og er forventningsfulde, for fremtiden på Ørbækskilde.

Vil du vide mere om Ørbækskilde og vores arbejde, er du velkommen til at  ringe til os på tlf. 59 65 45 69