OM OS OG VORES MÅLGRUPPE

Ørbækskilde er et specialiseret miljøterapeutisk opholdssted for psykisk sårbare voksne.

Vores beboere har typisk én eller flere psykiatriske lidelser og/eller alvorlige personlighedsforstyrrelser, samt kan have en dom til behandling af ikke-personfarlig karakter. Ørbækskilde modtager også voksne direkte fra lukket afdeling.

Ørbækskilde har eksisteret i 25 år og har stor erfaring med målgruppen. Vi er godkendt til voksne §107 i aldersgruppen mellem 18-45 år.

Vi er specialiserede i at imødekomme behovene hos dem, der kæmper med selvskade, manglende livslyst og andre former for selvdestruktiv adfærd.  Vores mål på Ørbækskilde er at skabe et trygt og støttende miljø. hvor vores beboere kan opdage nye veje og vælge livet til.

Vores unikke tilgang fokuserer på at indøve nye færdigheder og tilgange til livet for vores beboere. Vi har specialiseret os i vredeshåndtering og håndtering af selvdestruktiv adfærd, og vi tilbyder en miljøterapeutisk tilgang, hvor alt personale er veluddannet og uddannet inden for miljøterapi.

Vi sikrer via ekstra personaleressourcer i opstarten en god og tryg indflytning på Ørbækskilde.

På Ørbækskilde er vores succes, ikke kun målt i resultater, men også i de liv vi genopretter og de nye veje vi hjælper vores beboere med at opdage. På Ørbækskilde er vi stolte af vores evne til at støtte dem, der ofte er blevet overset af systemet, og skabe en meningsfuld og positiv indflydelse i deres liv.